DESPRE

Echipa noastră va asigura toate serviciile necesare pentru dumneavoastră  aveți server-ul dorit și stabil din orice punct de vedere.
Știm cât de mult va doriți  se ocupe o persoană serioasă și experimentată de server-ul dumneavoastră în cât  aveți un server pe bunul plac. De aceea suntem noi aici,  va ajutăm pe fiecare în parte la orice va doriți.
Suntem o echipa de tehnicieni și designeri, care te pot ajută  îți administrezi serverul , oferim calitate-siguranță-lucru bine făcut. Aici poți și systeme de înalta calitate ,serverfile foarte bine puse la punct,arme și armuri modificate,costume și freze noi și multe multe alte iteme.
Echipa noastră are o experiență de 7 ani în domeniu de Metin2. Dorim  împărtășim cunoștiințele noastre și altor persoane dornice de a-și administra propriul server,de a sfătui și de a ne implică tot odată.

CARE SUNT ATUURILE NOASTRE?

Performanta

Performanța noastră este fundamentul succesului nostru. Ea necesită acțiuni, perseverență, curaj și pasiune.Aceste aspecte caracterizează pe fiecare în parte și întreaga noastră echipă.

Corectitudine

Corectitudinea se bazează pe apreciere și respect. Este temelia colaborării noastre, caracterizată de încredere.Prin intermediul ei ne atingem consecvent obiectivele.

dinamism

Corectitudinea se bazează pe apreciere și respect. Este temelia colaborării noastre, caracterizată de încredere.Prin intermediul ei ne atingem consecvent obiectivele.

Intrebări și răspunsuri

Foarte simplu ne puteti contacta prin mijloacele expuse pentru voi la rubricile “Contact” sau “Echipa”!

In primul rand conteaza ce anume achizitionezi de la noi dar in principiu instalarea produselor achizitionate de la noi dureaza cam 12-24 de ore!

Poti sa contactezi un membru tehnician din echipa noastra si acesta iti va raspunde in cel mai scurt timp pentru solutionarea problemei respective.

Da desigur , dupa finalizarea fiecarei plata se v-a elibera Chitanta Online .In functie de serviciul prestat!

Categoric nu , pentru orice produs achizitionat de la noi instalarea lui v-a fi Gratis!